Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Falcão, Tarumim de Jesus Rodrigues"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 15; e467101522645
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e467101522645
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e467101522645
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e467101522645
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e467101522645
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Human milk has nutritional and immunological components that can be degraded by slow pasteurization (62.5°C/30 minutes), which is the thermal treatment traditionally used in Human Milk Banks to ensure its microbiological safety. Therefore, it is nec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::115bc4beff1aa59c1b866b207201b6a4
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22645
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22645