Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Fahrasmane, L."'
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 15 August 2014 175:187-192
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
Since many centuries, the Amerindian populations of Amazonia are consumers of a thick nutritive puree extracted from mature berries of Euterpe oleracea Mart. through manual rubbing of the fruits. Today, in French Guiana, urban populations are fond of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ganou-Parfait, B., Fahrasmane, L.
In spite of the low volume of industrial activities from local agricultural resources, food industry is an important potential for the countries of the Caribbean basin. The current situation and future prospects are in relation with the recent histor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d33cf8dd37b970d5a5200bd46839718e
Les microorganismes sont des supports et des outils biotechnologiques. Qu'en est-il dans le bassin Caribéen? Nous avons à la Station de Technologie des Produits Végétaux du C.R.A.A.G., constitué une collection de levures indigènes de milieux à
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9390ff1fcf7cdb503c59a89f3870d71e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mircen Journal of Applied Microbiology & Biotechnology; 1989, Vol. 5 Issue 2, p239-245, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.