Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Fahmy, Ahmed Raouf"'
Publikováno v:
In Future Foods June 2024 9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Smart Mater. Struct. 28 015029 (2019)
In this paper, we compare the performance of 8 PZT ceramics and one PMN-PT material for typical bending actuator applications. This includes the measurement of non-linear transverse charge coefficient at high electric field strength and related quant
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1804.00192
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering May 2022 320
Autor:
Fahmy, Ahmed Raouf1 (AUTHOR) ahmed.fahmy@tum.de, Jekle, Mario2 (AUTHOR), Becker, Thomas1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Feb2023, Vol. 54 Issue 1, p153-169. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fahmy, Ahmed Raouf
Due to its principle of operation, 3D printing of starch-based materials is implemented for processing of novel textures, for designing of sensory perception and for personalizing nutrition. The objective of this thesis was to develop 3D printing met
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______518::d36fe60426aaeaf777bd33610ba92b9c
https://mediatum.ub.tum.de/1687067
https://mediatum.ub.tum.de/1687067
Publikováno v:
Cereal Technology / Getreidetechnologie. jan-mar2022, Vol. 76 Issue 1, p16-22. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.