Zobrazeno 1 - 10
of 179
pro vyhledávání: '"Fagt, S"'
Publikováno v:
Patient Preference and Adherence, Vol Volume 15, Pp 2027-2037 (2021)
Bettina Ewers,1 Mette Rosenlund Sørensen,2 Sisse Fagt,2 Lars J Diaz,1 Tina Vilsbøll1,3 1Clinical Research, Steno Diabetes Center Copenhagen, Gentofte, Denmark; 2The National Food Institute, Technical University of Denmark, Søborg, Denmark; 3Depart
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d4a553190344a8c84dfbdc5afb27f3b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Public Health, 2009 Jun 01. 37(4), 418-426.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45151318
Autor:
Rippin, H.L., Hutchinson, J., Greenwood, Darren C., Jewell, J., Breda, João, Martin, A., Rippin, D.M., Schindler, K., Rust, P., Fagt, S., Matthiessen, Jeppe, Nurk, Eha, Nelis, Keiu, Kukk, M., Tapanainen, H., Valsta, L., Heuer, Thorsten, Sarkadi-Nagy, E., Bakacs, M., Tazhibayev, S., Sharmanov, T., Spiroski, Igor, Beukers, M., Van Rossum, Caroline, Ocké, Marga C., Lindroos, A.K., Lemming, Eva Warensjö, Cade, Janet E.
Publikováno v:
Rippin, H.L. Hutchinson, J. Greenwood, Darren C. Jewell, J. Breda, João Martin, A. Rippin, D.M. Schindler, K. Rust, P. Fagt, S. Matthiessen, Jeppe Nurk, Eha Nelis, Keiu Kukk, M. Tapanainen, H. Valsta, L. Heuer, Thorsten Sarkadi-Nagy, E. Bakacs, M. Tazhibayev, S. Sharmanov, T. Spiroski, Igor Beukers, M. Van Rossum, Caroline Ocké, Marga C. Lindroos, A.K. Lemming, Eva Warensjö Cade, Janet E. . Inequalities in education and national income are associated with poorer diet: Pooled analysis of individual participant data across 12 European countries. PLOS ONE. 2020, 15(5)
PLOS ONE
PLOS ONE
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10852/85639
https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/85639/2/1896174%2B-%2BEha%2BNurk.pdf
https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/85639/2/1896174%2B-%2BEha%2BNurk.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leth, T.1 (AUTHOR) tol@food.dtu.dk, Fagt, S.2 (AUTHOR), Nielsen, S.3 (AUTHOR), Andersen, R.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Oct2008, Vol. 25 Issue 10, p1239-1245. 9p. 5 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.