Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Fagan, C.C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2015 98(1):1-8
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2011 94(11):5350-5358
Effect of milk fat concentration and gel firmness on syneresis during curd stirring in cheese-making
Autor:
Mateo, M.J., Everard, C.D., Fagan, C.C., O'Donnell, C.P., Castillo, M., Payne, F.A., O'Callaghan, D.J.
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2009 19(4):264-268
Autor:
Mateo, M.J., O'Callaghan, D.J., Everard, C.D., Fagan, C.C., Castillo, M., Payne, F.A., O'Donnell, C.P.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2009 42(5):950-955
Autor:
De Marchi, M., Fagan, C.C., O’Donnell, C.P., Cecchinato, A., Dal Zotto, R., Cassandro, M., Penasa, M., Bittante, G.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2009 92(1):423-432
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2008 18(2):120-128
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2007 90(10):4499-4512
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science July 2007 90(7):3162-3170
Autor:
Fagan, C.C., Everard, C., O’Donnell, C.P., Downey, G., Sheehan, E.M., Delahunty, C.M., O’Callaghan, D.J.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2007 90(3):1122-1132