Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Fagade, Oe"'
Autor:
Ajayi, AO, Fagade, OE
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 5, No 5 (2006); 440-444
The growth pattern and microbial biomass formed during metabolic activities of the Bacillus species on starchy substrates was determined. The result showed that the strains B. subtilis (WBS), B. licheniformis (WBL) and B. coagulans (MBC) generally ha
Autor:
Ajayi, AO, Fagade, OE
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 6, No 10 (2007)
Leitch and Collier sporulating Bacillus medium was used to isolate some strains of Bacillus species from soil, wastewater and food sources in Ibadan, Oyo State, Nigeria, by heat activation method. Heat treatment at 80oC allowed the growth of sporulat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Web of Science
African Journal of Biotechnology; Vol 4, No 12 (2005)
African Journal of Biotechnology; Vol 4, No 12 (2005)
A total of six lactic acid bacteria (LAB) isolates were selected from five indigenously fermented cereal gruels and identified as Lactobacillus fermentum OYB, Lb. fermentum RS2, Lb. plantarum MW, Lb. plantarum YO, Lb. brevis WS3, and Lactococcus spp.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2524924240c2a99f0c7377d12c686b16
https://publons.com/wos-op/publon/51591224/
https://publons.com/wos-op/publon/51591224/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oyelade AA; New Jersey Department of Health, Public Health and Environmental Laboratories, New Jersey, USA., Ikhimiukor OO; Department of Biological Sciences, University at Albany, State University of New York, New York, USA., Nwadike BI; Environmental Microbiology and Biotechnology Laboratory, Department of Microbiology, University of Ibadan, Ibadan, Nigeria., Fagade OE; Environmental Microbiology and Biotechnology Laboratory, Department of Microbiology, University of Ibadan, Ibadan, Nigeria., Adelowo OO; Environmental Microbiology and Biotechnology Laboratory, Department of Microbiology, University of Ibadan, Ibadan, Nigeria. Electronic address: onomewaleadelowo@yahoo.co.uk.
Publikováno v:
International journal of hygiene and environmental health [Int J Hyg Environ Health] 2024 May; Vol. 258, pp. 114347. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 15.
Autor:
Rabiu AG; Department of Microbiology, University of Ibadan, Ibadan, Nigeria E-mail: falod2013@gmail.com., Falodun OI; Department of Microbiology, University of Ibadan, Ibadan, Nigeria E-mail: falod2013@gmail.com., Fagade OE; Department of Microbiology, University of Ibadan, Ibadan, Nigeria E-mail: falod2013@gmail.com., Dada RA; College of Health Sciences, Bowen University, Iwo, Osun State, Nigeria., Okeke IN; Department of Pharmaceutical Microbiology, University of Ibadan, Ibadan, Nigeria.
Publikováno v:
Journal of water and health [J Water Health] 2022 Jul; Vol. 20 (7), pp. 1137-1149.