Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Fadouloglou Vasiliki E"'
Autor:
Gazi Anastasia D, Sarris Panagiotis F, Fadouloglou Vasiliki E, Charova Spyridoula N, Mathioudakis Nikolaos, Panopoulos Nicholas J, Kokkinidis Michael
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 12, Iss 1, p 188 (2012)
Abstract Background The central role of Type III secretion systems (T3SS) in bacteria-plant interactions is well established, yet unexpected findings are being uncovered through bacterial genome sequencing. Some Pseudomonas syringae strains possess a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/badd2e14fbea4ee49032df7fd15a2322
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khalid, Rana Rehan, Maryam, Arooma, Fadouloglou, Vasiliki E., Siddiqi, Abdul Rauf, Zhang, Yang
Publikováno v:
In Journal of Molecular Graphics and Modelling July 2019 90:109-119
Autor:
Fadouloglou, Vasiliki E., Tampakaki, Anastasia P., Glykos, Nicholas M., Bastaki, Marina N., Hadden, Jonathan M., Phillips, Simon E., Panopoulos, Nicholas J., Kokkinidis, Michael
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2004 Jan 01. 101(1), 70-75.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3148375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Protein Chemistry and Structural Biology
Protein composition is restricted by the genetic code to a relatively small number of natural amino acids. Similarly, the known three-dimensional structures adopt a limited number of protein folds. However, proteins exert a large variety of functions
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.