Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Faccin GL"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Faccin GL; Department of Food Science and Technology, Federal University of Santa Catarina, Florianópolis, Santa Catarina, Brazil. gersonlf@ccs.ufsc.br, Amante ER, Tramonte VL, Pinto MT, Wazlawik E
Publikováno v:
Journal of medicinal food [J Med Food] 2011 Jan-Feb; Vol. 14 (1-2), pp. 156-60. Date of Electronic Publication: 2010 Dec 07.
Autor:
Avancini SR; Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Agrárias, Departamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos - Admar Gonzaga, 1346, Bairro Itacorubi, Florianópolis, SC 88034-001, Brazil. avancini@ccs.ufsc.br, Faccin GL, Vieira MA, Rovaris AA, Podestá R, Tramonte R, de Souza NM, Amante ER
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association [Food Chem Toxicol] 2007 Nov; Vol. 45 (11), pp. 2273-8. Date of Electronic Publication: 2007 Jun 13.