Zobrazeno 1 - 10
of 15 676
pro vyhledávání: '"FT NIR"'
Autor:
P. Rueda, Marta1 (AUTHOR) mprueda@ujaen.es, Domínguez-Vidal, Ana1 (AUTHOR) adovidal@ujaen.es, Aranda, Víctor2 (AUTHOR) varanda@ujaen.es, Ayora-Cañada, María José1 (AUTHOR) mjayora@ujaen.es
Publikováno v:
Agronomy. Dec2024, Vol. 14 Issue 12, p3061. 15p.
Autor:
Chen, Ying a, 1, Li, Si a, 1, Jia, Jia a, 1, Sun, Chuanduo b, 1, Cui, Enzhong a, Xu, Yunyan a, Shi, Fangchao a, ⁎, Tang, Anfu a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 17, Iss 12, Pp 106011- (2024)
The market for dried wild edible mushrooms is characterized by quality discrepancies and species disorganization, which are a matter of concern. The feasibility of using fourier transform near-infrared (FT-NIR) spectroscopy with chemometrics to predi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d8a5bb18ddc420aae3301ad0f78c4fe
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101798- (2024)
Pericarpium citri reticulatae (PCR) has been used as a food and spice for many years and is known for its rich nutritional content and unique aroma. However, price increases are often accompanied by adulteration. In this study, two kinds of adulteran
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5c2700bfc774ce8b4ac98ce9f4de7ff
Autor:
Gorachinov, Filip a, b, ⁎, Koviloska, Monika a, Tnokovska, Katerina a, Atanasova, Ana a, Antovska, Packa a, Lazova, Jelena a, Geskovski, Nikola b, ⁎⁎
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutical Sciences 1 February 2025 205
Publikováno v:
In Food Bioscience January 2025 63
Autor:
Khosroshahi, Mohammad E.1,2,3 (AUTHOR) me.khosroshahi@gmail.com, Patel, Yesha1,4 (AUTHOR), Umashanker, Vithurshan1,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Sensors (14248220). Aug2024, Vol. 24 Issue 16, p5378. 30p.