Zobrazeno 1 - 10
of 394
pro vyhledávání: '"FRONT-FACE FLUORESCENCE"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 812 (2024)
Milk is subjected to different industrial processes, provoking significant physicochemical modifications that impact milk’s functional properties. As a rapid and in-line method, front-face fluorescence can be used to characterize milk instead of co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/085383e5d600423a8b4c93816aba8d9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maryna Lazouskaya, Irina Stulova, Aavo Sõrmus, Ott Scheler, Kalle Tiisma, Toomas Vinter, Roman Loov, Martti Tamm
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 3, p 576 (2021)
The yield of product (cheese) during the cheese-making process depends on the cutting time of the cheese curd. However, the determination of optimal cutting time on an industrial scale is difficult as current standard methods are destructive or analy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ea51841f3174db68016397db3b89729
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, 2022, 10 (12), pp.4380-4393. ⟨10.1002/fsn3.3032⟩
Food Science & Nutrition, 10(12):4380-4393
Food Science & Nutrition, 2022, 10 (12), pp.4380-4393. ⟨10.1002/fsn3.3032⟩
Food Science & Nutrition, 10(12):4380-4393
In this study, the potentiality of front face fluorescence spectroscopy (FFFS) for the evaluation of the quality of biscuits manufactured with butylated hydroxytoluene and pomegranate peel extract during aging was investigated. By using the principal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eb678b39cfe8ebd8fd77870c2dd67054
https://univ-artois.hal.science/hal-04138006
https://univ-artois.hal.science/hal-04138006
Autor:
Daniele Barbieri, Morena Gabriele, Martina Summa, Raffaele Colosimo, Donatella Leonardi, Valentina Domenici, Laura Pucci
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 10, p 1001 (2020)
Bee pollen is made by honey bees (Apis Mellifera) from the pollen of plants and flowers and represents an apiary product enriched in essential amino acids, polyphenols, omega-3, and omega-6 fatty acids. This study investigated the botanical origin, m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36b4d83b10fe4083a8b0427f4eddcef3
Autor:
Julien Soulat, Donato Andueza, Benoît Graulet, Christiane L. Girard, Cyril Labonne, Abderrahmane Aït-Kaddour, Bruno Martin, Anne Ferlay
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 5, p 592 (2020)
The objective of this work is to compare the ability of three spectroscopy techniques: molecular fluorescence, near-infrared (NIR), and mid-infrared with attenuated total reflectance (MIR-ATR) spectroscopy to predict the concentrations of 8 carotenoi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bbdca837c6544358ff9dff4acf8b11c
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 10, Iss 5, p 1776 (2020)
Honey is a natural pure food produced by honeybees from the nectar of various plants, and its chemical composition includes carbohydrates, water, and some minor compounds, which are very important for honey quality and authentication. Most of honey
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64e1041814844483b42d98e7dde9b74e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.