Zobrazeno 1 - 10
of 2 561
pro vyhledávání: '"FRONT-FACE FLUORESCENCE"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kogniwali-Gredibert, Sagesse Bel Christ, Mbogning Feudjio, William, Mbesse Kongbonga, Gilbert Yvon, Pale, Wang-Yang, Kenfack Assongo, Cyril
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2024 127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 812 (2024)
Milk is subjected to different industrial processes, provoking significant physicochemical modifications that impact milk’s functional properties. As a rapid and in-line method, front-face fluorescence can be used to characterize milk instead of co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/085383e5d600423a8b4c93816aba8d9a
Publikováno v:
In Microchemical Journal December 2023 195
Autor:
Nouir, Rihem1 (AUTHOR), Cherni, Imen1 (AUTHOR), Ghalila, Hassen1 (AUTHOR), Hamzaoui, Sami1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Instrumentation Science & Technology. 2022, Vol. 50 Issue 5, p465-480. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.