Zobrazeno 1 - 10
of 566
pro vyhledávání: '"FRAP assay"'
Autor:
Aouadi Abdelatif, Saoud Djamila Hamada, Rebiai Abdelkrim, Ibrahim Mona H., Messaoudi Mohammed, Alia Khaoula, Zidane Halima, Atoki Ayomide Victor, Abd El-Mordy Fatma Mohamed
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 19, Iss 1, Pp 887135-54 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/893d1234568e4926804f46421d9935ba
Publikováno v:
Journal of Trace Elements and Minerals, Vol 9, Iss , Pp 100166- (2024)
Introduction: Carica papaya is an economically important fruit crop belonging to the family Caricaceae. In this study, we assessed the antioxidant potential and mineral element composition of mature and young fruits, as well as leaves, of the ‘Red
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/084d45fef8c14cf9945170ec89962086
Publikováno v:
Journal of Experimental Pharmacology, Vol Volume 16, Pp 71-80 (2024)
Teshome Gonfa,1 Ayalew Temesgen,1 Tsegu Kiros,1 Sivasubramanian Muthusaravanan,1 Olyad Erba Urgessa,2 Tadele Teklu2 1Department of Chemistry, College of Natural and Computational Sciences, Haramaya University, Dire Dawa, Ethiopia; 2School of Biologic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3d949fc82c64b36b4256e20ecdbdecf
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 2, p 165 (2024)
Lactic acid bacteria (LAB) produce important metabolites during fermentation processes, such as exopolysaccharides (EPS), which represent powerful natural antioxidants. On the other hand, H. sabdariffa L. anthocyanin extracts protect LAB and support
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcb314a3011845d5b9fce78425a56521
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 44, Iss 2, Pp 100-100 (2023)
Propolis samples used for the present study were collected in Transylvania. Our study had the purpose to investigate the amount of total polyphenols and the correlation that it may exist between the mentioned class of compounds and antioxidant proper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef762a68673342659b7fa037221c6629
Autor:
Atakilt Abebe, Kidanemariam Teklay Hilawea, Alemayehu Mekonnen, Getinet Tamiru Tigineh, Baye Sitotaw, Misganaw Liyew, Tessera Alemneh Wubieneh
Publikováno v:
Scientific African, Vol 18, Iss , Pp e01432- (2022)
Background: In the present study, different aqueous leaf extracts of C.microphyllum prepared by maceration were investigated for their antioxidant potential, antibacterial activity, and polyphenolic and flavonoid contents. Method: Leaf samples of C.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ec902eaa06b48c2a7d51aa783d374be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.