Zobrazeno 1 - 10
of 179
pro vyhledávání: '"FORMATO, ANDREA"'
Autor:
Gallo, Monica, Formato, Andrea, Giacco, Rosalba, Riccardi, Gabriele, Luongo, Delia, Formato, Gaetano, Amoresano, Angela, Naviglio, Daniele
Publikováno v:
In Heliyon April 2019 5(4)
Publikováno v:
Journal of Applied & Computational Mechanics; Jan2024, Vol. 10 Issue 1, p152-163, 12p
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids December 2013 84:113-120
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2013 116(3):765-774
Autor:
Formato, Andrea1 formato@unina.it, Ianniello, Domenico1, Villecco, Francesco2, Lenza, Tony Luigi Leopoldo2, Guida, Domenico2
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). 2017, Vol. 29 Issue 1, p36-44. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gallo, Monica, Formato, Andrea, Giacco, Rosalba, Riccardi, Gabriele, Luongo, Delia, Formato, Gaetano, Amoresano, Angela, Naviglio, Daniele
Publikováno v:
In Heliyon May 2019 5(5)
Autor:
Naviglio, Daniele1 naviglio@unina.it, Formato, Andrea2, Vitulano, Manuela1, Cozzolino, Imma1, Ferrara, Lydia3, Zanoelo, Everton Fernando4, Gallo, Monica5
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Apr2017, Vol. 40 Issue 2, pn/a-N.PAG. 14p.
Autor:
Formato Andrea, Liguori Aurelio
In this research, they have been studied sandy soils with granulometry obtained mixing three granulometry types A,B, C, and considering percentage ranged between 0 and 100 %, with increasing of the 20 %, with moisture content of 0, 5, 10%. The soils
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::c6c47091f294e84d21c38abbd1adade0
http://hdl.handle.net/11588/742465
http://hdl.handle.net/11588/742465
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.