Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"FORGÁCS, K."'
Autor:
Emri T; Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, University of Debrecen, Egyetem tér 1, Debrecen, 4032, Hungary. emri.tamas@science.unideb.hu., Forgács K; Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, University of Debrecen, Egyetem tér 1, Debrecen, 4032, Hungary., Pócsi I; Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, University of Debrecen, Egyetem tér 1, Debrecen, 4032, Hungary.
Publikováno v:
Biologia futura [Biol Futur] 2022 Jun; Vol. 73 (2), pp. 207-217. Date of Electronic Publication: 2022 Jun 15.
Publikováno v:
Mycoses. Sep2000, Vol. 43 Issue 7/8, p273-279. 7p.
Autor:
Forgács, K.
Publikováno v:
Acta Oeconomica, 1968 Jan 01. 3(3), 319-333.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40727826
Autor:
Forgács, K.
Publikováno v:
Acta Oeconomica, 1972 Jan 01. 8(1), 95-110.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40728042
Autor:
Pákozdi, Klaudia1,2 (AUTHOR) pakozdi.klaudia@science.unideb.hu, Antal, Károly3 (AUTHOR) antalk2@gmail.com, Pázmándi, Kitti4 (AUTHOR) pazmandi.kitti@med.unideb.hu, Miskei, Márton5 (AUTHOR) miskeim@gmail.com, Szabó, Zsuzsa1 (AUTHOR) szabo_zsuzsi09@yahoo.com, Pócsi, István1,5 (AUTHOR) pocsi.istvan@science.unideb.hu, Emri, Tamás1,5 (AUTHOR) pocsi.istvan@science.unideb.hu
Publikováno v:
Journal of Fungi. Dec2024, Vol. 10 Issue 12, p823. 16p.
Autor:
Emri T; Department of Biotechnology and Microbiology, Faculty of Science and Technology, University of Debrecen, Egyetem tér 1, Debrecen, 4032, Hungary. emri.tamas@science.unideb.hu.; Department of Biotechnology and Microbiology, Faculty of Science and Technology, University of Debrecen, P.O. Box 63, Debrecen, 4010, Hungary. emri.tamas@science.unideb.hu., Vékony V; Department of Biotechnology and Microbiology, Faculty of Science and Technology, University of Debrecen, Egyetem tér 1, Debrecen, 4032, Hungary., Gila B; Department of Biotechnology and Microbiology, Faculty of Science and Technology, University of Debrecen, Egyetem tér 1, Debrecen, 4032, Hungary., Nagy F; Department of Biotechnology and Microbiology, Faculty of Science and Technology, University of Debrecen, Egyetem tér 1, Debrecen, 4032, Hungary., Forgács K; Department of Biotechnology and Microbiology, Faculty of Science and Technology, University of Debrecen, Egyetem tér 1, Debrecen, 4032, Hungary., Pócsi I; Department of Biotechnology and Microbiology, Faculty of Science and Technology, University of Debrecen, Egyetem tér 1, Debrecen, 4032, Hungary.
Publikováno v:
Folia microbiologica [Folia Microbiol (Praha)] 2018 Sep; Vol. 63 (5), pp. 619-626. Date of Electronic Publication: 2018 Mar 30.
Autor:
Emri, Tamás1,2 (AUTHOR) emri.tamas@science.unideb.hu, Antal, Károly3 (AUTHOR) antalk2@gmail.com, Varga, Kinga1,4 (AUTHOR) pocsi.istvan@science.unideb.hu, Gila, Barnabás Csaba1,4 (AUTHOR), Pócsi, István1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Fungi. Mar2024, Vol. 10 Issue 3, p221. 18p.
Autor:
Ledoux, Clara1 (AUTHOR), Bobée, Cécilia1 (AUTHOR), Cabet, Éva1 (AUTHOR), David, Pascal1 (AUTHOR), Filaine, Frédéric1 (AUTHOR), Hachimi, Sabrina1 (AUTHOR), Lalanne, Christophe1 (AUTHOR), Ruprich-Robert, Gwenaël1 (AUTHOR), Herbert, Éric1 (AUTHOR), Chapeland-Leclerc, Florence1 (AUTHOR) florence.leclerc@u-paris.fr
Publikováno v:
PLoS ONE. 2/6/2024, Vol. 19 Issue 2, p1-21. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.