Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"FORDE, C.G."'
Publikováno v:
In Appetite 1 July 2019 138:10-16
Publikováno v:
In Appetite 1 February 2018 121:268-274
Autor:
Williams, E.R.1 (AUTHOR) emlyn.williams@anu.edu.au, Forde, C.G.2,3 (AUTHOR), Imaki, J.4 (AUTHOR), Oelkers, K.5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Australian & New Zealand Journal of Statistics. Sep2021, Vol. 63 Issue 3, p455-467. 13p.
Publikováno v:
In Appetite 1 October 2016 105:549-556
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nolden, A., Forde, C.G.
Publikováno v:
Our future proteins. Amsterdam: VU University Press
Our future proteins
Our future proteins
Plant-based foods that are designed to mimic and replace animal-based products often do not have the same nutritional composition. Some of these differences cannot be captured in nutritional labels making it even more complicated for consumers to mak
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::41adfc44119589ba1e043d4bd36e6cac
https://research.wur.nl/en/publications/the-nutritional-quality-of-plant-based-foods-2
https://research.wur.nl/en/publications/the-nutritional-quality-of-plant-based-foods-2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.