Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"FOODS FOR SPECIAL DIETARY USES"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 20, Pp 18-28 (2022)
As a new concept, ''Precision Nutrition'' has no unified definition at present. In this paper, ''Precision Nutrition'' refers to ''the field of formulating dynamic nutritional recommendations, products or services based on the characteristics of indi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a4563044df64336bf8953d7e95dea4a
Autor:
A. A. Kochetkova, V. M. Kodentsova, V. M. Vorobyeva, I. S. Vorobyeva, O. A. Vrzhesinskaya, E. A. Smirnova, V. A. Sarkisyan, O. V. Bagryantseva, I. V. Kobelkova, E. A. Pyrieva
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 6, Iss 3, Pp 269-278 (2021)
The available scientific literature, domestic and international regulatory codes of normative documents concerning the fortification of various types of food products have been analyzed. The groups of food products of conventional and regular consump
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3a96b0468824417aaa0a1f600504cf6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. A. Pyrieva, O. V. Bagryantseva, A. A. Kochetkova, V. M. Kodentsova, V M Vorobyeva, I V Kobelkova, I S Vorobyeva, V.A. Sarkisyan, E A Smirnova, O. A. Vrzhesinskaya
Publikováno v:
Teoriâ i Praktika Pererabotki Mâsa, Vol 6, Iss 3, Pp 269-278 (2021)
The available scientific literature, domestic and international regulatory codes of normative documents concerning the fortification of various types of food products have been analyzed. The groups of food products of conventional and regular consump
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
В статье представлен анализ нормативно-методической базы в сфере специализированной пищевой продукции в Российской Федерации. Рассмат
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7db29bb82934e0c4e448a4041b4514b9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.