Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "FOODBORNE DISEASES + FOODBORNE INFECTIONS (PATHOLOGY)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
5
of
5
pro vyhledávání:
'"FOODBORNE DISEASES + FOODBORNE INFECTIONS (PATHOLOGY)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Risk Perception and Communication of Two Potential Food Risks: Campylobacter and Selected Food Additives
Autor:
Bearth, Angela
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8b64f054928382310eef7759448bd012
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Environmental survival, genomic and transcriptomic analysis of a European fresh vegetable outbreak strain of Salmonella enterica serovar Weltevreden
Autor:
Brankatchsk, Kerstin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b1facebf654bd02f060282eb5b059478
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Public perception of health- and food-related risks
Autor:
Zingg, Alexandra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e748a914a1f77fb2a45edd2dd2c71eac
https://hdl.handle.net/20.500.11850/153524
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Characterization of growth and pathogenicity of cell wall-deficient L. monocytogenes
Autor:
Schnell, Barbara
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e12defda8c56a33668884f89a0e66271
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
In vivo analysis of Salmonella Typhimurium infection
Autor:
Müller, Andreas Johann
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5412b552c5293e9f41ea08f083d2968b
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
3
life sciences
2
ddc:660
2
medical sciences, medicine
1
agriculture
1
consumer behaviour
1
consumer information
1
ddc:610
1
konsumverhalten + konsumentenverhalten
1
microbial pathogenicity + microbial virulence (microbiology)
1
pathogenitat von mikroorganismen + virulenz von mikroorganismen (mikrobiologie)
Vydavatel
4
eth zurich
1
eth
Zdroj
5
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......