Zobrazeno 1 - 10
of 8 062
pro vyhledávání: '"FOOD service employees"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 9, Pp 100323- (2024)
In many jurisdictions, foodservice workers are required to obtain food handler certification via written examination before being able to work. This study investigated the effect of the readability, or the ease in which one can read and comprehend wr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4aee981c033c416b9972088f05521fa9
Autor:
Teo, Stephen T.T.1 (AUTHOR) drstephen.teo@gmail.com, Nguyen, Diep1 (AUTHOR) diepntn91@outlook.com, Shafaei, Azadeh1 (AUTHOR) a.shafaei@ecu.edu.au, Bentley, Tim1 (AUTHOR) T.Bentley@ecu.edu.au
Publikováno v:
Employee Relations. 2021, Vol. 43 Issue 6, p1342-1361. 20p.
Autor:
Dlugosz, Josephine
Publikováno v:
Total Food Service. Jan2024, Vol. 33 Issue 9, p12-114. 2p.
Autor:
BEDNARSKA, Marlena A.1 marlena.bednarska@ue.poznan.pl, ŁUKA, Paweł2 pluka@ur.edu.pl
Publikováno v:
Scientific Papers of Silesian University of Technology. Organization & Management / Zeszyty Naukowe Politechniki Slaskiej. Seria Organizacji i Zarzadzanie. 2023, Issue 175, p27-42. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Charles, Julia, Radke, Taylor
Publikováno v:
Journal of Environmental Health, 2017 Dec 01. 80(5), 24-27.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26329869
Autor:
BEDNARSKA, MARLENA A.1 marlena.bednarska@ue.poznan.pl, ŁUKA, PAWEŁ2 pluka@ur.edu.pl
Publikováno v:
Forum Scientiae Oeconomia. 2022, Vol. 10 Issue 4, p47-66. 20p.
Autor:
Ajibade, Temilorun1 (AUTHOR), Bukutu, Cecilia1 (AUTHOR), Marinkovic, Aleksandra2 (AUTHOR), Okorie, Chuku3 (AUTHOR), Izurieta, Ricardo4 (AUTHOR), Sanyaolu, Adekunle5 (AUTHOR) sanyakunle@hotmail.com
Publikováno v:
AIMS Allergy & Immunology. 2023, Vol. 7 Issue 3, p1-18. 18p.
Publikováno v:
Cornell Hospitality Quarterly. Feb2018, Vol. 59 Issue 1, p70-77. 8p.