Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "FOOD PRESERVATION BY HEATING (FOOD INDUSTRY)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
7
of
7
pro vyhledávání:
'"FOOD PRESERVATION BY HEATING (FOOD INDUSTRY)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Quality Preservation of Functional Food Powders by Short-Time Vacuum-Steam-Vacuum Decontamination Treatment
Autor:
Hörmansperger, Josef T.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::318210d34b324abf8527caa959e2e1db
https://hdl.handle.net/20.500.11850/104920
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Heat stability and detection of botulinum neurotoxin
Autor:
Weingart, Oliver G.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7fd31e47d137731038a93d93229dba8c
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Systematic studies on process optimization to minimize acrylamide contents in food
Autor:
Amrein, Thomas M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::82ebc4bf37c1bff48f3b898e1906aad7
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Untersuchungen über das Rösten von Haselnüssen
Autor:
Perren, Rainer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::47a65a080f9f0bd1a7e04e3f0a111d6f
https://hdl.handle.net/20.500.11850/142500
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Oxidationsstabilität von hitzesterilisierten Fleischprodukten in Flachschalen
Autor:
Güntensperger, Bruno
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b7beca686d5d26658055ea07a6f4ca5c
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Qualitätserhaltung von hitzesterilisierten Konserven in halbstarren und flexiblen Aluminiumbehältern am Beispiel Bohnen
Autor:
Blöck, Margarete
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::23a8da395d33cc0939f59914a6940920
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Hitzeinaktivierung von Enzymen, Salmonellen und anderen Bakterien bei der Pasteurisation von Eiprodukten
Autor:
Jäckle, Margrit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0cefe71949cf1d3ef444ddc8233b27b7
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
3
ddc:660
1
agriculture
1
aluminium (metallurgie)
1
aluminium (metallurgy)
1
ddc:630
1
medical sciences, medicine
Vydavatel
6
eth zurich
1
eth-zurich
Zdroj
7
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......