Zobrazeno 1 - 10
of 284
pro vyhledávání: '"FOOD COATING"'
Autor:
Dey Nibedita, Mohan Monisha, Malarvizhi Dhaswini Ramesh, Roy Arpita, Alam Mohammed Mujahid, Al-Sehemi Abdullah G., Govindarajan Rasiravathanahalli Kaveriyappan, Fazle Rabbee Muhammad, Sundaram Thanigaivel, Lackner Maximilian
Publikováno v:
Green Processing and Synthesis, Vol 13, Iss 1, Pp 212-22 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff82b1abfe2a4a519e6f1fd91526d092
Publikováno v:
Green Processing and Synthesis, Vol 11, Iss 1, Pp 1083-1097 (2022)
Edible films from carboxymethyl cellulose (CMC)/starch incorporated with titanium dioxide (TiO2) nanoparticles were developed. The prepared films were characterized by Fourier transforms infrared, X-ray diffraction, transmission electron microscopy,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f8984ac85a64e7fb7247aa17d9a3a00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siddhartha Pati, Tanmay Sarkar, Hassan I. Sheikh, Kaushik Kumar Bharadwaj, Pranab Kishor Mohapatra, Anil Chatterji, Bisnu Prasad Dash, Hisham Atan Edinur, Bryan Raveen Nelson
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 8 (2021)
The γ-irradiated horseshoe crab chitosan was used as food coating to extend the shelf life of marine shrimp and fish. Fourier-transform infrared spectroscopy (FTIR), field emission scanning electron microscopy (FE-SEM), and X-ray diffraction (XRD) w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25931da9238649c4a2b1c53276604164
Autor:
Juliana Criollo-Feijóo, Carlos Alberto García-González, José Humberto Ayala-Armijos, Edison Omar Martínez-Mora, Fabián Patricio Cuenca-Mayorga
Publikováno v:
Revista de Ciências Agroveterinárias, Vol 19, Iss 4 (2020)
This study set out to determine the physical and mechanical properties of edible films made from native starch extracted from non-exportable Ecuadorian bananas (Musa sapientum L.). The following treatments were applied: 0.5% starch - 0.25% glucose (T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf09552c449e47d5a29cf6636eb71958
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.