Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"FITTSCHEN, Ursula Elisabeth Adriane"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Hamburg, Universiẗat, Diss., 2001.
Externí odkaz:
http://www.sub.uni-hamburg.de/disse/553/Kdiss.pdf
http://deposit.ddb.de/cgi-bin/dokserv?idn=964083116
http://deposit.ddb.de/cgi-bin/dokserv?idn=964083116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
JAAS (Journal of Analytical Atomic Spectrometry); Jan2024, Vol. 39 Issue 1, p131-140, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Basic oxygen furnace (BOF) slag accounts for the majority of all residual materials produced during steelmaking and may typically contain certain transition metals. Vanadium, in particular, came into focus in recent years because of its potential env
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3482::26c6af19209d066f5460115a59b2a61e
https://dokumente.ub.tu-clausthal.de/receive/clausthal_mods_00001963
https://dokumente.ub.tu-clausthal.de/receive/clausthal_mods_00001963
Autor:
Leppin, Christian, Hampel, Sven, Meyer, Frederick Sebastian, Langhoff, Arne, Fittschen, Ursula Elisabeth Adriane, Johannsmann, Diethelm
Publikováno v:
Sensors, Vol 20, Iss 5915, p 5915 (2020)
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors
Volume 20
Issue 20
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors
Volume 20
Issue 20
A quartz crystal microbalance (QCM) is described, which simultaneously determines resonance frequency and bandwidth on four different overtones. The time resolution is 10 milliseconds. This fast, multi-overtone QCM is based on multi-frequency lockin
Autor:
Endres, Frank, Prowald, Alexandra, Fittschen, Ursula Elisabeth Adriane, Hampel, Sven, Oppermann, Siegfried, Jacob, Fritz, Hutzler, Mathias, Laus, Andreas, Methner, Yvonne, Zarnkow, Martin
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Jun2022, Vol. 248 Issue 6, p1457-1468, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.