Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"FIORINO, MARCO"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhagat, Arpan R., Delgado, Amélia, Issaoui, Manel, Chammem, Nadia, Fiorino, Marco, Pellerito, Alessandra, Natalello, Sofia
Dairy-based functional beverages have been a growing segment as consumer demands for health foods have shifted focus from simply enhancing lifespan to protecting health. Green tea is often limited in use because of poor bioavailability and disagreeab
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1505::2d3e5720d7c9f2cef1188b1e9629c36f
https://hdl.handle.net/10400.1/14258
https://hdl.handle.net/10400.1/14258
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fiorino, Marco, Parisi, Salvatore
Publikováno v:
Chemistry of Thermal Food Processing Procedures; 2016, p41-54, 14p
Autor:
Micali, Maria, Fiorino, Marco
Publikováno v:
Chemistry of Thermal Food Processing Procedures; 2016, p7-40, 34p
Publikováno v:
Chemistry of Thermal Food Processing Procedures; 2016, pi-vi, 6p
Autor:
Micali, Maria, Fiorino, Marco
Publikováno v:
Chemistry of Thermal Food Processing Procedures; 2016, p1-6, 6p
Autor:
Bhagat AR; 9612 Athens Dr, Argyle, TX 76226., Delgado AM; University of Algarve, MeditBio - Centre for Mediterranean Bioresources and Food, Campus de Gambelas, 8005-139 Faro, Portugal., Issaoui M; University of Kairouan, Faculty of Science and Technology of Sidi Bouzid, Department of Biotechnology, 9100 Sidi Bouzid, Tunisia., Chammem N; University of Carthage, Institut National des Sciences Appliquées et de Technologie, Laboratoire d'Ecologie et de Technologie Microbienne, 1080 Tunis, Tunisia., Fiorino M; Studio Tecnico Fiorino, 96100 Syracuse, Italy., Pellerito A; Food Safety Consultants, 90121 Palermo, Italy., Natalello S; Food Safety Consultants, 90121 Palermo, Italy.
Publikováno v:
Journal of AOAC International [J AOAC Int] 2019 Sep 01; Vol. 102 (5), pp. 1365-1372. Date of Electronic Publication: 2019 Jun 26.