Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"FIERINI, E."'
Publikováno v:
XXVIth International Congress on Polyphenols, pp. 161–162, Firenze, 23-26 July 2012
info:cnr-pdr/source/autori:Elisa Fierini, Patrizia Pinelli, Damiano Remorini, Rossano Massai, Giovanni Agati and Annalisa Romani/congresso_nome:XXVIth International Congress on Polyphenols/congresso_luogo:Firenze/congresso_data:23-26 July 2012/anno:2012/pagina_da:161/pagina_a:162/intervallo_pagine:161–162
Università di Pisa-IRIS
info:cnr-pdr/source/autori:Elisa Fierini, Patrizia Pinelli, Damiano Remorini, Rossano Massai, Giovanni Agati and Annalisa Romani/congresso_nome:XXVIth International Congress on Polyphenols/congresso_luogo:Firenze/congresso_data:23-26 July 2012/anno:2012/pagina_da:161/pagina_a:162/intervallo_pagine:161–162
Università di Pisa-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7f4bad06ad9498e46f2848f1ee4907cc
http://www.cnr.it/prodotto/i/292143
http://www.cnr.it/prodotto/i/292143
Autor:
Tuccio, L., Remorini, Damiano, Pinelli, P., Fierini, E., Tonutti, P., Scalabrelli, Giancarlo, Agati, G.
Publikováno v:
Australian journal of grape and wine research 17 (2011): 181–189.
info:cnr-pdr/source/autori:L. Tuccio, D. Remorini, P. Pinelli, E. Fierini, P. Tonutti, G. Scalabrelli, G. Agati/titolo:Rapid and non-destructive method to assess in the vineyard grape berry anthocyanins under different seasonal and water conditions/doi:/rivista:Australian journal of grape and wine research/anno:2011/pagina_da:181/pagina_a:189/intervallo_pagine:181–189/volume:17
info:cnr-pdr/source/autori:L. Tuccio, D. Remorini, P. Pinelli, E. Fierini, P. Tonutti, G. Scalabrelli, G. Agati/titolo:Rapid and non-destructive method to assess in the vineyard grape berry anthocyanins under different seasonal and water conditions/doi:/rivista:Australian journal of grape and wine research/anno:2011/pagina_da:181/pagina_a:189/intervallo_pagine:181–189/volume:17
Background and Aims: Monitoring of anthocyanins (Anth) in winegrape (Vitis vinifera L.) is fundamental for the production of top-quality red wines. This work was aimed at testing a new fluorescence-based sensor for Anth detection in the vineyard. Sig
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2ade2881eaf2caa750374b81bd2d1d8a
https://publications.cnr.it/doc/23004
https://publications.cnr.it/doc/23004
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.