Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"FGE.212Rev2"'
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 12, Iss 2 (2014)
The Panel on Food Contact Materials, Enzymes, Flavourings and Processing Aids of the European Food Safety Authority was requested to evaluate the genotoxic potential of 24 flavouring substances from subgroup 2.6 of FGE.19 in the Flavouring Group Eval
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a145ed56d6d14ae386f9695ce7a4f9a2
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 12, Iss 2 (2014)
EFSA Journal
EFSA Journal, European Food Safety Authority, 2014, 12 (2), pp.3584. ⟨10.2903/j.efsa.2014.3584⟩
EFSA Journal
EFSA Journal, European Food Safety Authority, 2014, 12 (2), pp.3584. ⟨10.2903/j.efsa.2014.3584⟩
The Panel on Food Contact Materials, Enzymes, Flavourings and Processing Aids of the European Food Safety Authority was requested to evaluate the genotoxic potential of 24 flavouring substances from subgroup 2.6 of FGE.19 in the Flavouring Group Eval
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.