Zobrazeno 1 - 10
of 32 108
pro vyhledávání: '"FETA cheese"'
Autor:
Asl Soofiani, Mahdieh Raoofi1, Noori, Negin1 nnoori@ut.ac.ir, Gandomi, Hassan1, Khanjari, Ali1, Alighazi, Nafiseh2
Publikováno v:
Journal of Nutrition, Fasting & Health. 2024, Vol. 12 Issue 3, p210-216. 7p.
Publikováno v:
Alexandria Science Exchange Journal. Mar2024, Vol. 45 Issue 1, p81-93. 13p.
Autor:
Maggira, Martha1 (AUTHOR) ioannidou@vri.gr, Ioannidou, Maria D.1 (AUTHOR), Parissi, Zoi M.2 (AUTHOR) pz@for.auth.gr, Abraham, Eleni M.2 (AUTHOR) eabraham@for.auth.gr, Karatassiou, Maria3 (AUTHOR) karatass@for.auth.gr, Samouris, Georgios1 (AUTHOR) samouris@vri.gr
Publikováno v:
Dairy. Dec2023, Vol. 4 Issue 4, p672-688. 17p.
Autor:
خبىذ اىسيذ ٍحدىة1 khalidelsayed447@gmail.com, عيى أحَذ إثراهيٌ1, أّىر عيى ىجِ1, أٍيْخ أٍيِ قطت1
Publikováno v:
Zagazig Journal of Agricultural Research. 2022, Vol. 49 Issue 5, p759-769. 11p.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Jun2023, Vol. 20 Issue 136, p12-25. 14p.
Autor:
Hamdy, Ahmed M.1 (AUTHOR), Ahmed, Mahmoud E.1 (AUTHOR), Mehta, Dipakkumar2 (AUTHOR), Elfaruk, Mohamed Salem3,4 (AUTHOR), Hammam, Ahmed R. A.1,3 (AUTHOR) ahmed.hammam@sdstate.edu, El‐Derwy, Yaser M. A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2021, Vol. 9 Issue 1, p62-70. 9p.
Autor:
Martha Maggira, Maria D. Ioannidou, Zoi M. Parissi, Eleni M. Abraham, Maria Karatassiou, Georgios Samouris
Publikováno v:
Dairy, Vol 4, Iss 4, Pp 672-688 (2023)
The study aimed to compare the physicochemical composition, fatty acid profile, phenolic content and volatile organic compounds (VOCs) of feta cheese produced in two regions in Greece (mountainous grasslands and plains). The VOC profiles of forage in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5eef2427686743fcb88ce58614fa8763
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahmed, Mahmoud E.1 (AUTHOR) Mahmoud.Hamouda@agr.au.edu.eg, Rathnakumar, Kaavya2 (AUTHOR) Kaavya.Rathnakumar@sdstate.edu, Awasti, Nancy3 (AUTHOR) nancyawasthi10@gmail.com, Elfaruk, Mohamed Salem2,4 (AUTHOR) Mohamed.Elfaruk@sdstate.edu, Hammam, Ahmed R. A.1,2 (AUTHOR) ahmed.hammam@sdstate.edu
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2021, Vol. 9 Issue 3, p1512-1520. 9p.