Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"FERRIERO R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NAVIGLIO, DANIELE, ROMANO, RAFFAELE, SPAGNA MUSSO, SALVATORE, RAIA C., LAMBIASE G, FERRIERO R
Il riconoscimento dell'uso del grano tenero nella produzione della pasta alimentare si basa sull'analisi gas cromatografica deli esteri degli steroli previo isolamento della frazione lipidica. Il metodo consente di calcolare la percentuale di grano t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::1aabef100d6c9a8b6e5b6ae73bc45af7
http://hdl.handle.net/11588/111420
http://hdl.handle.net/11588/111420
Autor:
Piccolo, P., Barbato, A., Borel, F., Annunziata, P., Attanasio, S., Ferriero, R., Carissimo, A., Campione, S., Quagliata, L., Terracciano, L.M., Teckman, J., Mueller, C., Brunetti-Pierri, N.
Publikováno v:
In Journal of Hepatology April 2018 68 Supplement 1:S617-S617
Publikováno v:
In Journal of Hepatology April 2018 68 Supplement 1:S595-S596
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.