Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"FCM substance No. 1076"'
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (EFSA CEP Panel), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Andrew Chesson, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Laurence Castle, Emma Di Consiglio, Roland Franz, Nicole Hellwig, Maria Rosaria Milana, Stefan Merkel, Ellen Van Haver, Katharina Volk, Gilles Rivière
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 19, Iss 8, Pp n/a-n/a (2021)
Abstract The EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP Panel) assessed the safety of the substance ‘phosphorous acid, triphenyl ester, polymer with alpha‐hydro‐omega‐hydroxypoly[oxy(methyl‐1,2‐ethanediyl)], C1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07f4f81b0aee4eac8900d2bca613bd91
Autor:
Christina Tlustos, Ellen Van Haver, Holger Zorn, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, José Manuel Barat Baviera, Gilles Rivière, Laurence Castle, Marcel Mengelers, Claudia Bolognesi, Roland Franz, Inger-Lise Steffensen, Maria Rosaria Milana, Henk Van Loveren, Nicole Hellwig, Alicja Mortensen, Stefan Merkel, Emma Di Consiglio, Andrew Chesson, Katharina Volk, Claude Lambré, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Laurence Vernis, Pier Sandro Cocconcelli
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 17, Iss 5, Pp n/a-n/a (2019)
EFSA Journal
EFSA Journal
The EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP Panel) assessed the safety of the substance ‘phosphorous acid, triphenyl ester, polymer with alpha‐hydro‐omega‐hydroxypoly[oxy(methyl‐1,2‐ethanediyl)], C10–16 al
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.