Zobrazeno 1 - 10
of 1 227
pro vyhledávání: '"FATTY acid content of milk"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 21, p 11834 (2023)
The quality of milk is fundamental to producing safe milk and dairy products that are suitable for consumption. The objective of this study was to determine the influence that the content of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) has on the total
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f4603ec3c114d4081e70efe9786a01b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Production Science. 2016, Vol. 56 Issue 2/3, p298-303. 6p.
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 50, Iss 7, Pp 311-319 (2005)
Two groups of dairy cows, Czech Red-pied × Ayrshire × Red Holstein crossbreds, received a diet with either production mixture with rapeseed, rapeseed cakes and rapeseed oil (Energol; E-group; final feed mixture with 62 g of crude fat per kg of dry
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5da1d3dd39d14445bc24c7de738cb828
Publikováno v:
Animal Science Journal. Feb2019, Vol. 90 Issue 2, p214-221. 8p.
Publikováno v:
Animal Science Journal. Nov2018, Vol. 89 Issue 11, p1628-1638. 11p.
Autor:
Carlos Manuel Arriaga-Jordán, Julieta Gertrudis Estrada-Flores, Aida Gómez-Miranda, Vianey Colín-Navarro, Felipe López-González, Ernesto Morales-Almaráz
Publikováno v:
Tropical Animal Health and Production. 53
Diets have an important effect on the fatty acid (FA) content in milk from dairy cows so that feeding strategies may modify the FA profile. There is little information on the fatty acid contents of whole-crop barley (BLY) and black oat (BKO) silages
Publikováno v:
Acta Poloniae Pharmaceutica; Jan/Feb2024, Vol. 81 Issue 1, p123-134, 12p
Autor:
Mierliţă, Daniel1 dadi.mierlita@vahoo.com, Lup, Florin1
Publikováno v:
Analele Universitatii din Oradea, Fascicula Ecotoxicologie, Zootehnie si Tehnologii în Industria Alimentara. 2016, p385-394. 10p.