Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"FAT MIMETIC"'
Autor:
Khalil Rafik A. M., El-Sawah Talaat H., Alsulami Tawfiq, Zaidalkilani Ayah T., Al-Farga Ammar, Elkot Wael F.
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 327-41 (2024)
Methodology of functional low-fat frozen dairy dessert production, FFD: full-fat vanilla frozen dairy dessert with 6% fat to serve as a control, LFD: low-fat vanilla frozen dairy dessert (1% fat), T1: as low-fat frozen dairy dessert (1%) supplemented
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d85f328a9fbf4f179190a0fdd87de700
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 12, Iss 2, Pp 319-333 (2024)
The consumption of fat raises the risk of coronary heart disease and a number of chronic diseases such as obesity. However, removing fat or reducing its level in the final product may give it undesirable properties since fat plays an important role i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6030c12dbf6d404483a86196253025df
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
The emulsion gels that can be used as solid fat replacers were produced with different polysaccharides (κ-carrageenan, κC; high-acyl gellan, HA; konjac glucomannanon, and KGM), pea protein isolate (PPI) and sunflower seed oil. The effect of polysac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c66992000384bf7a6d5886898b8b88a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0347e22e31e7488b830a1af18aff9cee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.