Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"FASANELLI, ROBERTO"'
In recent years, a remarkable number of studies have investigated sensory characteristics, such as flavor and texture, of edible insect and insect-based foods, their contribution to consumers’ attitudes toward edible insects are important in consum
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/56383
Autor:
Ariccio, Silvia, Ganucci Cancellieri, Uberta, Bonaiuto, Flavia, Fasanelli, Roberto, Galli, Ida, Pierelli, Luca, Bonaiuto, Marino
Publikováno v:
In Revue européenne de psychologie appliquée May 2022 72(3)
Publikováno v:
Psicologia Della Salute; 2024, Issue 1, p125-139, 15p
Publikováno v:
Voluntas: International Journal of Voluntary and Nonprofit Organizations, 2016 Jun 01. 27(3), 1152-1170.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/43923224
Autor:
Fasanelli, Roberto1 roberto.fasanelli@unina.it, Galli, Ida1 idagalli@unina.it, Piscitelli, Alfonso2 alfonso.piscitelli@unina.it
Publikováno v:
Statistica & Applicazioni. Aug-Dec2021, Vol. 19 Issue 2, p115-139. 25p.
Publikováno v:
Analele Ştiinţifice ale Universităţii »Alexandru Ioan Cuza« din Iaşi. Psihologie / Scientific Annals of Alexandru Ioan Cuza University of Iasi - Psychology. (2):5-46
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=189447
Autor:
Galli, Ida, Fasanelli, Roberto
Publikováno v:
Psihologia socială / Social Psychology. (32):57-62
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=204882
Publikováno v:
Psihologia socială / Social Psychology. (24):179-193
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=213931
Autor:
Galli, Ida, Fasanelli, Roberto
Publikováno v:
Psihologia socială / Social Psychology. (24):63-85
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=213929
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.