Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"FARNOCHI, M. C."'
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1997 Jan 01. 25(3), 587-589.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23786819
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants Part A; October 2007, Vol. 24 Issue: 10 p1115-1120, 6p
Autor:
Chulze, S. N., Ramirez, M. L., Farnochi, M. C., Michelangelo Pascale, Visconti, A., March, G.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3b2a97762196b001d622ad2ed34d3c2b
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0001613893&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0001613893&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Cereal Research Communications; September 1997, Vol. 25 Issue: 3 p587-589, 3p
Publikováno v:
Canadian journal of microbiology [Can J Microbiol] 1985 Mar; Vol. 31 (3), pp. 297-300.