Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"FARKAS, Cs."'
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 13, Iss 1, Pp 69-84 (2020)
Pyrolysis technology facilitates the heating of organic waste biomass in a very low oxygen environment to temperatures over 400 °C. The high carbon content and surface area of the char produced via slow pyrolysis makes it suitable for a range of pur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8be66f6619b4f2fbedf05cd615a0bfc
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 12, Iss 1, Pp 94-103 (2019)
Heat resistant thermophilic spore-forming bacteria, such as Aeribacillus (A.) pallidus, may contaminate the surfaces in food facilities resulting food spoilage of the products. The aim of this work was to determine the heat and disinfectant resistanc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/905837f58c5841769cac0b1ce1c10a61
In this paper we compare the performance characteristics of our selection based learning algorithm for Web crawlers with the characteristics of the reinforcement learning algorithm. The task of the crawlers is to find new information on the Web. The
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cs/0504063
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Molnár, Attila Károly, Farkas, Cs.
Publikováno v:
Acta Archaeologica Academiae Scientiarum Hungaricae. 61(1):107-143
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=625083
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2006 Jan 01. 34(1), 159-162.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23788918
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2006 Jan 01. 34(1), 155-158.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23788917
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2006 Jan 01. 34(1), 163-166.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23788919