Zobrazeno 1 - 10
of 198
pro vyhledávání: '"FALCIGNO L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sacchi, R., Falcigno, L., Antonello Paduano, Ambrosino, M. L., Savarese, M., Giulio, B., Addeo, F., Paolillo, L.
Publikováno v:
La Rivista italiana delle sostanze grasse 83 (2006): 257–263.
info:cnr-pdr/source/autori:Sacchi R.; Falcigno L.; Paduano A.; Ambrosino M.L; Savarese M; De Giulio B.; Addeo F.; Paolillo L./titolo:Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy/doi:/rivista:La Rivista italiana delle sostanze grasse/anno:2006/pagina_da:257/pagina_a:263/intervallo_pagine:257–263/volume:83
Scopus-Elsevier
info:cnr-pdr/source/autori:Sacchi R.; Falcigno L.; Paduano A.; Ambrosino M.L; Savarese M; De Giulio B.; Addeo F.; Paolillo L./titolo:Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy/doi:/rivista:La Rivista italiana delle sostanze grasse/anno:2006/pagina_da:257/pagina_a:263/intervallo_pagine:257–263/volume:83
Scopus-Elsevier
High-resolution proton nuclear magnetic resonance (H-1-NMR) spectroscopv (400-600 MHz) was applied to the quantitative analysis of hydroperoxide decomposition products in thermally oxidized oils, Different oils (olive, sunflower and soybean) were hea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ef525f7bd82f846521c714e2b9fa7536
http://hdl.handle.net/11588/205428
http://hdl.handle.net/11588/205428
Autor:
GARZILLO A., COLAO M. C., BUONOCORE V., OLIVA R., FALCIGNO L., SAVIANO M., SANTORO A., ZAPPALÀ R., BONOMO R., PALMIERI G., GIARDINA P. BIANCO C., SANNIA, GIOVANNI
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::db4872211b6cc1f30138c872b21d9bab
http://hdl.handle.net/11367/27038
http://hdl.handle.net/11367/27038