Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"FAHLOUL, Djamel"'
Publikováno v:
Applied Rheology. 32:34-55
The aim of this work is to investigate the structural features, physicochemical, rheological, and emulsifying properties of pectin extracted from pumpkin “Cucurbita maxima” pulp and peel. After the peel and pulp of fresh pumpkin were solubilized
Autor:
Messaoudi, Amal1 Messaoudi_Amel@live.fr, Fahloul, Djamel1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2020, Vol. 12 Issue 3, p201-212. 12p.
PHYSICO-CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF BARLEY BREAD ENRICHED BY FREEZE DRIED DATE POMACE POWDER.
Autor:
MESSAOUDI, Amal1 Messaoudi_Amel@live.fr, FAHLOUL, Djamel1
Publikováno v:
Food & Environment Safety. 2020, Vol. 19 Issue 1, p69-75. 7p.
Autor:
Menasra, Amina1 menasraamina@gmail.com, Fahloul, Djamel1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2019, Vol. 11 Issue 4, p5-19. 15p.
Autor:
Menasra, Amina1 menasraamina@gmail.com, Fahloul, Djamel1 dfahloul2@yahoo.com
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2018, Vol. 19 Issue 4, p667-674. 8p.
Autor:
Messaoudi, Amal1 Messaoudi_Amel@live.fr, Fahloul, Djamel1 dfahloul2@yahoo.com
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2018, Vol. 19 Issue 1, p59-68. 10p.
Autor:
Boudraa, Soussene1 b_sawsen82@yahoo.fr, Fahloul, Djamel1, Elothmani, Driss2, Zidani, Sara1, Saadoudi, Moni1
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2017, Vol. 18 Issue 1, p11-19. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NOUI, Yassine, LOMBARKIA, Ourida ALLOUI, BEKRAR, Amel, CHIBANE, Hayet AMELLAL, LEKBIR, Adel, ABDEDDAIM, Mohamed, FAHLOUL, Djamel, BACHA, Ali
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology; 2014, Vol. 15 Issue 2, p276-283, 8p