Zobrazeno 1 - 10
of 456
pro vyhledávání: '"F.X. Malcata"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 21 (2010)
Abstract preview not available - see full-text PDF article.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4381a933ce8344ee807a1ce15b42349a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F.G. Acién, L. Agudo, M.R. Aires-Barros, C. Alcántara, H.M. Amaro, Z. Arbib, M. Barbosa, L. Bastiaens, J. Bazaes, Q. Béchet, S. Bolado, L. Bruno, G. Buitrón, J. Carrillo-Reyes, M. Catala, C. Cavinato, H. Čelešnik, P. Chambonnière, R. Congestri, J.M. Coronado, E. D’Hondt, I. de Godos, I. Deniz, M. Dolinar, K. Elst, F. Ertekin, C. Faraloni, J. Fermoso, B. Fernandes, J.M. Fernández-Sevilla, N.R.A. Filho, F. Fischer, N.-U. Frigaard, P.A. García-Encina, M. García-Vaquero, P. Geada, S. Gkelis, C. Gonzalez-Fernandez, L. Gouveia, S. Gudmundsson, A. Catarina Guedes, B. Guieysse, M. Hayes, E. Imamoglu, M. Isleten Hosoglu, P.E. Jensen, J. Kasperoviciene, E. Kendir, M. Klemenčič, M. Koc, J. Koreiviene, R. Lebrero, A. Lorenzo-Hernando, F.X. Malcata, G. Markou, J. Martín-Juárez, J. Masojídek, H. Mazur-Marzec, R.S. Menezes, E. Molina, M. Morales, R. Muñoz, K. Muylaert, A.Z. Nielsen, B.P. Nobre, J. Nogales, Z. Norvill, F. Oancea, A.C. Oliveira, A.M.F. Palavra, P. Pizarro, M. Plouviez, E. Posadas, A. Reis, Y. Sakuragi, C. Sepúlveda, D.P. Serrano, K. Skjånes, H. Skomedal, A.T. Soares, I. Sousa-Pinto, S. Sulcius, J. Teixeira, G. Thomassen, A. Toledo-Cervantes, A. Toruńska-Sitarz, G. Torzillo, I. Tzovenis, A. Ugurlu, S. van Roy, D. Vandamme, V. Vasconcelos, S. Velea, S.P.M Ventura, A.A. Vicente, F. Vieira, G.C. Zittelli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::644cdd81a521fa6741e9ecd96f583157
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-101023-5.09989-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-101023-5.09989-1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F.X. Malcata, J.M. Kongo
Since ancient times, cheese has been an important component of human diet in many parts of the world. Cheese is a food product rich in protein, fat, minerals, and vitamins (all in general ten times more concentrated in cheeses than in milk), besides
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d140b0004c1cd82581d46704c7b11e55
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00132-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00132-x
Autor:
T. Tavares, F.X. Malcata
Several milk and dairy products have been proved as functional foods and consequently aroused considerable interest from the dairy industry. In particular, whey obtained as a by-product of cheese production is being touted as functional food with sev
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5e15cadab563f125a146dd0f622a8b69
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00748-0
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00748-0
Autor:
F.X. Malcata, T. Tavares
Membrane technology has revolutionized the dairy product sector. It enables the concentration, fractionation, and purification of milk and whey components (namely proteins and lactose), being inexpensive when compared with chromatographic techniques,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::29bda0888bad2247a9a73b9212b5ef1c
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00750-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00750-9