Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"F.W. Whittington"'
Publikováno v:
Animal Science. 69:123-133
The effect of feeding different sources of dietary fibre at varying rates of inclusion on the concentrations of skatole and indole in the backfat of finishing pigs and their subsequent carcass quality was studied. Sugar-beet pulp (SBP) and straw (S)
Publikováno v:
Meat science. 54(2)
Genetic and nutritional effects on the boar taint traits of androstenone, skatole and indole and the eating quality traits associated with boar taint were examined by testing animals from four selection lines and a control line on isoenergetic diets,
Publikováno v:
Meat science. 50(2)
This study explored the possibility of using an electronic nose (e-nose) with a 12-conducting-polymer sensor array combined with pattern recognition routines to discriminate between varying intensities of boar taint. A set of samples in a model syste
Publikováno v:
Meat science. 47(1-2)
Samples from 100 Large White × Meishan crossbred pigs (50 males, 50 females) with androstenone, skatole and indole concentrations ranging between 0-2.68, 0.004-1.43 and 0.007-1.57 μg g(-1), respectively, were assessed by a trained 10-member sensory
Publikováno v:
Meat science. 47(1-2)
Responses to varying concentrations of androstenone and skatole in a neutral lipid base were studied using a trained 10-member panel. Concentrations for skatole and androstenone ranged between 0–1.32 and 0–6.0 μg g −1 , respectively. Odour, an
Publikováno v:
Meat science. 46(1)
Detection thresholds of androstenone and skatole were established using a trained 10-member sensory panel. Odour profiles for these compounds were also developed using a model system comprising a lipid base spiked with synthetic androstenone and skat
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Science. 1997:105-105
The solution to the problem of ‘boar taint’, a major limitation to the production of entire male pigs, may lie in the development of an effective sorting (classification) mechanism for quality control purposes. Attempts to relate the concentratio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.