Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"F.S. Lianto"'
Autor:
Shiau Pin Tan, Yau Yan Lim, Eric Wei Chiang Chan, F.S. Lianto, Kim Kiat Lim, Siu Kuin Wong, M.Y. Yong
Publikováno v:
Food Chemistry. 113:166-172
Effects of five different drying methods on the antioxidant properties (AOP) of leaves of Alpinia zerumbet, Etlingera elatior, Curcuma longa, and Kaempferia galanga were assessed. All methods of thermal drying (microwave-, oven-, and sun-drying) resu
Autor:
Siu Kuin Wong, F.S. Lianto, C.E. Joe, Eric Wei Chiang Chan, Tse Yuen Lim, Yau Yan Lim, L.F. Wong, Kim Kiat Lim
Publikováno v:
Food Chemistry. 109:477-483
Total phenolic content (TPC) and ascorbic acid equivalent antioxidant capacity (AEAC) of leaves of 26 ginger species belonging to nine genera and three tribes were screened. For 14 species, TPC and AEAC of rhizomes were also assessed. Ferrous ion-che
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.