Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"F.S., Azzatul"'
Autor:
M.H.A. Jahurul, L.N. Ying, H.M.S. Amir, F.S. Azzatul, M.S. Sharifudin, M. Hasmadi, J.S. Lee, A.H. Mansoor, R. Jumardi, P. Matanjun, M. Firoz Khan, I.S.M. Zaidul
Publikováno v:
Engineering Reports, Vol 1, Iss 3, Pp n/a-n/a (2019)
The pre‐treatment of oilseeds prior to extraction process may affect oil yield and quality. The aim of this study was to investigate the effects of two drying methods on rambutan seed fat (RSF) yield and their oxidative stability, physicochemical p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a854cbc071e4c8ead59751b09afe60e
Autor:
Haque Akanda, Md. Jahurul, M.R., Norazlina, F.S., Azzatul, Shaarani, Sharifudin, Mamat, Hasmadi, Lee, Jau Shya, J., Norliza, A.H., Mansoor, Selamat, Jinap, Khan, Firoz, Matanjun, Patracia, Islam Sarker, Md Zaidul
Publikováno v:
Food Reviews International; 2020, Vol. 36 Issue 6, p601-625, 25p, 1 Diagram, 6 Charts, 1 Graph
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.