Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"F.P. Resurreccion"'
Autor:
Frank Liu, Juming Tang, Donglei Luan, F.P. Resurreccion, R. P. Cavalieri, Patrick D. Pedrow, Zhongwei Tang
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 150:99-105
This research studied the influence of frequency variation on heating patterns within prepackaged foods in a 915 MHz single-mode microwave assisted sterilization (MATS) system consisting of four microwave heating cavities. The frequencies of the four
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 118:406-416
The microwave assisted thermal sterilization computer simulation model (MATS-CSM) was developed to improve the previous computer simulation model for the microwave assisted thermal sterilization (MATS) system. Development of the new MATS-CSM included
Autor:
F.P. Resurreccion, Juming Tang
This chapter provides the fundamentals of electromagnetic (EM) waves relating to microwave heating and processing of foods. Included are broad discussions on the characteristics of EM waves generated from the source and on to food materials in accord
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3a6028d13c8c5fd6ef4137e73973b622
https://doi.org/10.1533/9781845696573.1.3
https://doi.org/10.1533/9781845696573.1.3
Autor:
Matthew W. Lorence, Peter S. Pesheck, J. Tang, F.P. Resurreccion, B. Wäppling-Raaholt, T. Ohlsson, Per O. Risman, N. Cooper, S.J. Risch, A.J. Gallo, Ronald R. Lentz, Michael R. Perry, Timothy H. Bohrer, Dave Baron, M. Celuch, P. Kopyt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0aaf14e30d8b70afa7a2ba2b091c9abb
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-420-3.50018-4
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-420-3.50018-4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.