Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"F.O.A. George"'
Publikováno v:
Food and Environment Safety, Vol 23, Iss 3, Pp 115-125 (2024)
The preference for smoked fish by Nigerians has made it imperative that the quality of smoked fish product be assessed during storage to reduce the loss associated with storage by bacteria which has a direct effect on the nutrient content of the fish
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46ea5c6a2cdd4474b7e52604c324dc03
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 22, Iss 4 (2018)
The microbial load on smoked fish sold in Ibadan, Oyo State was studied. 64 of 4 different fish species (Mackerel (Scomber scombrus), Sardine (Sardinela eba), Panla (Gadus morhua) and Cat fish (Clarias gariepinus)) were sourced from five different ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94b5120e0b38414888805cd5c35dbc10
Publikováno v:
Ife Journal of Science. 21:287
This study evaluated the effects of dietary sesame oil extracted from autoclaved, roasted and fermented sesame seed meal on growth, nutrient utilization and muscle fatty acid composition of Til-aqua natural male tilapia. Four isonitrogenous (crude pr
Publikováno v:
Journal of Fisheries and Aquatic Science. 8:142-147
Preliminary studies on the antimicrobial properties of various methods of extraction of Carica papaya (Pawpaw) seeds, Citrus paradisa (Grapefruit peel) and Piper guineese (Black pepper) seeds against eleven bacteria ( Proteus mirabilis, Escherichia c
Publikováno v:
Journal of Science and Sustainable Development; Vol 2, No 1 (2009); 23-28
On average, Nigeria loses 30-50% of its fish harvest to spoilage. This exacerbates her fish demand-supply gap; hence the need to devise means of mitigating the spoilage. This paper reports the findings of a study that delved into the antimicrobial pr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.