Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"F.O. Ogundipe"'
Autor:
A.O. Adebayo-Oyetoro, O.O. Ogundipe, I.G. Adeyemo, F.O. Ogundipe, F.A. Bamidele, S.A.O. Adeyeye
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 2, Iss 1 (2016)
This study was carried out to assess the chemical properties, storage stability and consumer acceptability of a drink (functional food) from ripe pawpaw juice blended with milk and sugar. Pawpaw juice was produced from mature and ripe pawpaw (Carica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15c8eee9714f44b592e5a48878fe00e7
Autor:
Ebunoluwa I. Ogunnub, Abiodun Omowonuola Adebayo-Oyetoro, Anita A. Ukwenya, F.O. Ogundipe, Oluwafunmilola Abiodun, Jane A. Okereke
Publikováno v:
European Journal of Nutrition & Food Safety. :94-102
Cookies were made from wheat and blanched coconut flour blends in ratios 90:10, 85:15, 80:20, 75:25, 70:30, 60:40 and 55:45 respectively with 100% wheat as control. Proximate, sensory and microbial analysis of the cookies were assessed using standard
Autor:
Omolade Oredope, Rufina Udoka Amaezenanbu, Beatrice Mofoluwaso Fasogbon, Oladeinde Olatunde Ogundipe, F.O. Ogundipe
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I.G. Adeyemo, Florence A. Bamidele, Oladeinde Olatunde Ogundipe, Samuel Ayofemi Olalekan Adeyeye, F.O. Ogundipe, Abiodun Omowonuola Adebayo-Oyetoro
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 2, Iss 1 (2016)
This study was carried out to assess the chemical properties, storage stability and consumer acceptability of a drink (functional food) from ripe pawpaw juice blended with milk and sugar. Pawpaw juice was produced from mature and ripe pawpaw (Carica
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O.K. Tajudeen, Oladeinde Olatunde Ogundipe, Florence A. Bamidele, F.O. Ogundipe, Abiodun Omowonuola Adebayo-Oyetoro
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 30, No 2 (2012)
Lycopersicon esculentum (tomato) is a fleshy berry that is highly perishable and prone to microbial spoilage. The presence of some microorganisms of public health significance makes it a potential health hazard to consumers. There is therefore the ne
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.