Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"F.O. Bamiro"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 11:379-391
The effect of low-temperature blanching and frying time at a frying temperature of 170°C on moisture and oil contents, breaking force and colour of yam chips was investigated using response surface methodology to establish the optimum blanching cond
Publikováno v:
Foodservice Research International. 9:7-23
The effects of freezing rate, storage and cooking on some B-vitamins in beef and pork roasts were studied. Meat samples frozen to an internal temperature of -20C in air blast at -30 or -40C (5 m/s) within 4 h or 3.3 h, respectively, had no significan
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 28:129-134
The effect of temperature and time of rendering on the proximate composition and selected amino acids of raw poultry waste during processing, and the by-product meal, was determined. As processing temperature and time increased, levels of moisture, m
Autor:
O Folarin, F.O Bamiro
Publikováno v:
Discovery and Innovation; Vol 20, No 3-4 (2008)
The concentrations of Si, Na, Mg, Ca, Fe, Al, Cu, Sn, Ba, and Zn were determined in the fish Tilapia guineensis, associated water and sediment from three selected areas of Lagos lagoon. The selected areas were Unilag, Ilaje and Iwaya. The concentrati
Autor:
F.O. Bamiro, Olalekan S Fatoki
Publikováno v:
Food Chemistry. 37:269-273
Eight different brands of popular infant formulae and two corn-flour infant feed varieties commonly consumed in Nigeria were analysed for sodium, potassium, calcium and magnesium using the SP-9 atomic absorption spectrophotometer. Results obtained sh
Publikováno v:
Inorganica Chimica Acta. 28:231-235
Palladium(II) salts supported on Amberlyst-A21 have been characterised by elemental analyses, infrared and electronic spectra, thermal analysis and Mossbauer measurements. The catalytic properties of these materials have been studied for ester interc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.