Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"F.M. Scriven"'
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. 9:337-350
Liking rating data of 8 pigmeat products from 99 Australian females aged 25-45 was analyzed using MDPREF. A line scale extended past the anchor points, 100 mm long and anchored by the words ‘dislike extremely’ and ‘like extremely’ was used. L
Publikováno v:
Physiological and Molecular Plant Pathology. 35:177-190
To determine the optimal environment for wound healing, potatoes ( Solanum tuberosum ) were wounded and then cured for 7 days at a range of temperatures (10–30 °C) and relative humidities (50–98% RH). An accurate mixing system was used to provid
Autor:
F.M. Scriven, Ravi Shankar Singh
Publikováno v:
Meat Science. 18:173-180
Retail samples of beef mince, beef rump, pork mince and pork rump were enumerated for total plate count, coliforms, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Salmonella and Trichinella spiralis. Total plate counts were similar for all samples; however
Autor:
Niven, Robert K.1 r.niven@adfa.edu.au
Publikováno v:
Journal of Petroleum Science & Engineering. Jun2006, Vol. 52 Issue 1-4, p1-18. 18p.
Autor:
Johnson, Joel B.1 (AUTHOR) joel.johnson@cqumail.com, Collins, Tania1 (AUTHOR), Mani, Janice S.1 (AUTHOR), Naiker, Mani1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Fruit Science. 2021, Vol. 21 Issue 1, p115-132. 18p.
Publikováno v:
Processes; Sep2023, Vol. 11 Issue 9, p2553, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.