Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"F.M. Giotto"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amilton S. de Mello Jr., Ana Paula Burin Fruet, Chris R. Calkins, José Laerte Nörnberg, F.M. Giotto
Publikováno v:
Food Science of Animal Resources
This study evaluated the effects of muscle and dietary treatments including CORN, dry distillers grains (DDGS), and modified distillers grains (MDGS) on fatty acid (FA) deposition in two novel value-added beef cuts (Petite Tender - M. teres major - T
Autor:
Caliê Castilho, Marilice Zundt, Leticia Jalloul Guimarães, Juliana Pamapana Nicolau, F.M. Giotto, Fabiola Cristine de Almeida Rego, Lucas Ferreira Santiago, Luiz Fernando Coelho da Cunha Filho
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 11; e1539119563
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e1539119563
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e1539119563
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development, Vol 9, Iss 11 (2020)
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e1539119563
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e1539119563
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development, Vol 9, Iss 11 (2020)
Growth promoters are increasingly restricted in ruminants’ diet. By the need to find safer alternatives for the environment and meat consumers the yeast in probiotics being an alternative. Chemical and tissue composition, lipid oxidation and sensor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::46f47b7c9ddca268b3e3bec1527d4b85
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/9563
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/9563
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat Science. 173:108407
Research has suggested that the incidence of Salmonella in ground beef may be associated with contaminated lymph nodes that are not removed from trimmings destined for grinding. In this study, we tested the application of bacteriophages and peroxyace
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Paula B Fruet, Mozart Alves Fonseca, F.M. Giotto, Amilton S. de Mello Jr., José Laerte Nörnberg
Publikováno v:
Foods
Volume 9
Issue 5
Foods, Vol 9, Iss 667, p 667 (2020)
Volume 9
Issue 5
Foods, Vol 9, Iss 667, p 667 (2020)
The tannin extract of Quebracho Colorado wood (Schinopsis balansae and Schinopsis lorentzii) is rich in proanthocyanidins with demonstrated powerful scavenging activity against free radicals. Currently, this extract is used in the wine industry to im
Publikováno v:
Meat Science. 162:108023
After High Event Periods, beef subprimals are usually removed from vacuum and treated with antimicrobials. After re-packaging, subprimals are tested to verify the presence of STEC. In this study, bacteriophage and organic acids were applied on beef c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.