Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"F.K. Ennever"'
The difficulties associated with making risk assessments on the basis of experimental results are familiar to practitioners in many fields engineering, epidemiology, chemistry, etc. These difficulties are particularly common in problems that have d
Autor:
H.S. Rosenkranz, F.K. Ennever
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 25:247-251
Published data on the mutagenicity and genotoxicity of theobromine and caffeine were analysed by the Carcinogen Prediction and Battery Section (CPBS) method. In spite of some positive responses, these analyses did not predict for theobromine a potent
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W. Al Achkar, R.J. Albertini, C.F. Arlett, J. Ashby, R.S. Athwal, R. Benzi, E.W. Branscomb, B.A. Bridges, D. Brusick, H. Cole, J. Cole, A. Cordier, P.N. Dean, M.C. Diot, G. Dirheimer, B. Dutrillaux, U.H. Ehling, L. Ehrenberg, F.K. Ennever, D.P. Evenson, J.C. Fuscoe, M. Gebara, M. Gerbault-Seureau, O. Goerlich, J.W. Gray, M.H.L. Green, R. Gudi, S.A. Harcourt, L. Henderson, F. Hoffschir, M. Hofnung, M.R. James, S.E. James, G. Klopman, J.R. Lamb, A.R. Lehmann, A. Leonard, J.N. Lucas, H. Magdelenat, C. Melcion, H.W. Mohrenweiser, E. Moustacchi, M. Muleris, W.J. Muriel, J.A. Nicklas, J.P. O'Neill, E.M. Parry, J.M. Parry, D.C. Peters, D.H. Phillips, M.L. Price, M. Prieur, M. Prod'homme-Ricoul, P. Quillardet, M. Radman, O. Rigaud, F.J.C. Roe, H.S. Rosenkranz, L. Sabatier, M. Sala-Trepat, S.S. Sandhu, K. Sankaranarayanan, A. Sarasin, H. Steingrimsdottir, E. Touati, B.J. Trask, G.J. Van den Engh, M.A. Van Dilla, E. Viegas-Pequignot
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a51d8d73c95fc9c58ad6736ad8f43b57
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-388176-2.50004-7
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-388176-2.50004-7
Autor:
F.K. Ennever, H.S. Rosenkranz
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 25:795-796
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.