Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"F.J.G. Schreurs"'
Publikováno v:
Poultry Science 74 (1995)
Poultry Science, 74, 523-537
Poultry Science, 74, 523-537
The theory that net muscle growth is, at least partly, regulated by catabolic factors has been tested in order to set up an animal model to study meat aging and post-mortem tenderization. Male and female chickens of a layer strain (White Leghorn), a
Publikováno v:
Journal of Food Science. 58:274-277
The purpose of our study was to determine whether stabilization of myofibrillar protein isolates (MPI) during frozen storage could be achieved by addition of certain cryoprotectants. For 2–4 wk at - 21°C MPI were exposed to different freezing and
Publikováno v:
Poultry Science. 71:1971-1984
Effects of different broiler stocks, ambient temperatures (Ta), dietary energy content (AME), and dietary levels of unsaturated fat on plasma thyroid and growth hormone concentrations and energy metabolism were studied. An experiment with a 2 × 2 ×
Autor:
F.J.G. Schreurs
Publikováno v:
Worlds Poultry Science Journal 56 (2000)
Worlds Poultry Science Journal, 56, 319-346
Worlds Poultry Science Journal, 56, 319-346
This paper details the post-mortem changes that take place in the muscular tissue of poultry and the consequences of these on the resulting meat quality at the point of consumption. The history of the development if the modern meat type chicken, the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3401a24ca6b3b624ed4a097e5182b178
https://research.wur.nl/en/publications/post-mortem-changes-in-chicken-muscle
https://research.wur.nl/en/publications/post-mortem-changes-in-chicken-muscle
Publikováno v:
Journal of AOAC International 80 (1997) 6
Journal of AOAC International, 80(6), 1220-1228
Journal of AOAC International, 80(6), 1220-1228
Antibodies against penicillins were induced in eggs of laying hens after immunization with 6-aminopeniciIlanic acid (6-APA) coupled to keyhole limpet hemocyanin (KLH). Development of the antibody titer was monitored by an indirect enzyme-linked immun
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::522fcb35ea61eea600f701b83ceace12
https://research.wur.nl/en/publications/induction-and-characterization-of-multianalyte-antibodies-against
https://research.wur.nl/en/publications/induction-and-characterization-of-multianalyte-antibodies-against
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.