Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"F.J. ten Vaarwerk"'
Autor:
F.J. ten Vaarwerk, J.T. Lutgerink, J.C.S. Kleinjans, F. ten Hoor, A. Van Der Wurff, P.A.E.L. Schilderman
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 33:99-109
The effect of metabolic activation of the food additive 3-tert-butyl-4-hydroxyanisole (BHA) by prostaglandin H synthase on the gastro-intestinal cell proliferation was determined by studies of the nature and the time dependency of early lesions in th
Publikováno v:
Carcinogenesis. 15(7)
In the present study, the possible role of the polyunsaturated fatty acids linoleic and arachidonic acid in the chemical induction of carcinogenesis has been investigated. Analysis of 7,8-dihydro-8-oxo-2'-deoxyguanosine (8-oxodG) levels in 2'-deoxygu
Autor:
F.J. ten Vaarwerk, F. ten Hoor, J.M.S. van Maanen, J.C.S. Kleinjans, E.J. Westmijze, P.A.E.L. Schilderman, M.V.M. Lafleur
Publikováno v:
Carcinogenesis. 14(7)
The carcinogenicity of the phenolic food antioxidant butylated hydroxyanisole may be related to its oxidative biotransformation in vivo. In order to determine the ability of BHA, 2-tert-butyl(1,4)hydroquinone (TBHQ) and 2-tert-butyl(1,4)paraquinone (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
High Pressure Processing of Foods; 2007, p145-172, 28p
Publikováno v:
Free Radical Research; 2000, Vol. 33 Issue 3, p243-260, 18p
Publikováno v:
Human & Experimental Toxicology; Jul1993, Vol. 12 Issue 4, p343-354, 12p
Includes Part I--Diet and Health, Part II--Safety of Food Components, Part III--Foodborne Microbial Illness.