Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"F.J. Santaclara"'
Publikováno v:
Food Control. 21:1051-1060
Anisakids are a group of widely distributed nematodes which have acquired high social relevance due to their involvement in foodborne infections caused by consumption of raw or undercooked seafood. The current study has been focused on the developmen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Espiñeira, F.J. Santaclara
Traceability has become an essential requirement to ensure the quality of food products that reach the market. Their implementation in the food industry involves the development of control systems of raw materials, from their entry into the chain of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9163a329bdfde0fc08ca8cff511e5209
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100310-7.00006-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100310-7.00006-5
Autor:
M. Espiñeira, F.J. Santaclara
The traceability of the food sector has become a priority. It is essential to provide transparency and security to consumers who are demanding healthier products with a higher quality and the best nutritional characteristics. But it is also important
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f9d06d8084218deb8ff17cd20f5cc3cc
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100310-7.00001-6
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100310-7.00001-6
Autor:
R. Accorsi, M. Aceto, S. Armenta, R. Badia-Melis, A. Beulens, M. Borit, D. Cozzolino, F. Dabbene, M. de la Guardia, T.M.L. Diallo, H. Dong, M. Espiñeira, A.K. Evizal, E. Ferrari, M. Gamberi, P. Gay, R. Ghizzoni, S. Henry, J.E. Hobbs, E. Ilie-Zudor, K.M. Karlsen, Zs. Kemény, D. Luo, H. Luo, R. Manzini, G. Mirabelli, C. Morcia, P. Olsen, Y. Ouzrout, T. Pizzuti, S.K.A. Rahim, T.A. Rahman, A. Regattieri, S.L. Rosa, L. Ruiz-Garcia, F.J. Santaclara, H. Scholten, V. Terzi, C. Tortia, G. Tumino, J.G.A.J. van der Vorst, C.N. Verdouw, L. Zach
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7e8db172e2041960795bf61afca9f932
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100310-7.01002-4
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100310-7.01002-4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.