Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"F.J. García-Alonso"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Vol 60, Iss 2, Pp 192-198 (2010)
In the present investigation we ascertained the stability of lycopene, ß-carotene, ascorbic acid, polyphenolic compounds and total antioxidant capacity (AC) during the process of concentrating tomatoes into two tomato pastes (10 and 15ºBrix). Therm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15d8ce00960641e1a7439befced4864b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Guardiola-Arevalo, P. García Renedo, A. Bermejo Abati, R. Pique Becerra, F.J. García Alonso, M. Sánchez Casado, A. Algaba García, A. Granja Navacerrada, P. Bernal Checa, F. Bermejo
Publikováno v:
Pancreatology. 22:e13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.