Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"F.E.D. van Halsema"'
Autor:
M. Giesbers, R. Gao, H.J.F. van Valenberg, M.A.J.S. van Boekel, F.E.D. van Halsema, M.D. Eisner, H.P. van Leeuwen, Erwin J. M. Temminghoff
Publikováno v:
Food Chemistry, 122(3), 700-709
Food Chemistry 122 (2010) 3
Food Chemistry 122 (2010) 3
Freshly prepared simulated milk ultrafiltrate (SMUF) is a solution that is supersaturated with respect to various calcium phosphate phases that precipitate in time. As a consequence, the ion composition of equilibrated SMUF was found to be significan
Autor:
M.D. Eisner, H.J.F. van Valenberg, M.A.J.S. van Boekel, Erwin J. M. Temminghoff, F.E.D. van Halsema, H.P. van Leeuwen, R. Gao
Publikováno v:
Food Chemistry, 122(3), 710-715
Food Chemistry 122 (2010) 3
Food Chemistry 122 (2010) 3
This study aims to determine whether the dynamic ion speciation (DIS) model, as introduced in part I, can predict the ion composition in freshly prepared simulated milk ultrafiltrate (SMUF) under various conditions, e.g. pH, ionic strength and presen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1dbfa1bf6bac7ded5e24d6a639aa5524
https://research.wur.nl/en/publications/modelling-ion-composition-in-simulated-milk-ultrafiltrate-smuf-ii
https://research.wur.nl/en/publications/modelling-ion-composition-in-simulated-milk-ultrafiltrate-smuf-ii
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.